Weddingplanner

Duo Weddings is jullie weddingplanner

Duo Weddings is jullie weddingplanner op weg naar de grote dag. Als jullie kiezen voor Duo Weddings, betekent dit dat we samen de organisatie van jullie bruiloft doen: als duo! Jullie blijven net zo betrokken bij het hele proces als wanneer jullie het zelf zouden organiseren. Als weddingplanner neem ik echter al het ‘zware’ werk uit handen door de gehele planning en organisatie op mij te nemen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van de voorbereidingen en uiteindelijk de dag zelf.

						Weddingplanner					

Weddingplanner en bruidspaar als duo

Als jullie weddingplanner vormt Duo Weddings samen met het bruidspaar een hecht duo in alle voorbereidingen op en tijdens jullie bruiloft. We hebben vanaf de eerste kennismaking regelmatig contact en overleg, om ervoor te zorgen dat jullie elk detail van de bruiloft weten. Hierin is jullie mening voor mij het allerbelangrijkste: het is ten slotte jullie bruiloft! Ik zal daarom altijd alles overleggen, voor ik iets goedkeur of aanvraag. Op basis van de eerste gesprekken, zal Duo Weddings voorstellen doen voor de verschillende onderdelen van de planning. Deze baseer ik op jullie input, eventueel het thema of de kleurenschema’s en uiteraard een paar ideeën out-of-the-box. Samen bespreken wij alles, zodat we tot het perfecte plaatje komen.

 

 

						Weddingplanner					

Duo Weddings verzorgt alles voor jullie dag

Duo Weddings is de schakel tussen jullie en de leveranciers en ook het aanspreekpunt voor alle gasten. Jullie kunnen alle vragen doorsturen naar mij, zodat jullie je aandacht kunnen houden bij de belangrijkste zaken. Denk hierbij aan cadeau-ideeën of de invulling van de dag (is er bijvoorbeeld ruimte voor liedjes of stukjes?). Wij bespreken dit vooraf met elkaar, wat jullie wel en niet willen, zodat ik bij het contact met de gasten precies weet wat jullie wensen zijn. Uiteraard verzorg ik als weddingplanner ook een stukje nazorg: alle cadeaus worden thuis afgeleverd, de decoratie wordt netjes opgeruimd en gevonden voorwerpen worden verzameld. Ik ben er voor de leveranciers en gasten, maar vooral voor jullie: het bruidspaar. Jullie bruiloft is bij mij in goede handen!

Duo Weddings is de complete weddingplanner

Het zoeken en boeken van de locatie, catering en vervoer

Het zoeken en boeken van fotograaf en/of videograaf en DJ en/of muziek

Het maken van een stylingplan voor de decoraties en bestellen van de bloemen

Het beheren van de planning voorafgaand aan en tijdens de bruiloft

Actief meedenken met de invulling van de dagplanning

Overzicht houden op het budget en de facturen

Het bijhouden van de gastenlijst (RSVP’S) en het sturen van bedankjes

Een trouwambtenaar of BABS zoeken en boeken

Contact onderhouden met de leveranciers

						Weddingplanner					

De taken verdelen met de deelplanning van Duo Weddings

Als weddingplanner help ik jullie van A tot Z met de organisatie van jullie bruiloft, maar ik kan ook alleen een deel van de organisatie overnemen. Als jullie al zijn begonnen met alle voorbereidingen maar op een bepaald onderdeel vastlopen, dan ben ik jullie redder in nood. Het kan ook zijn dat jullie zelf de belangrijkste elementen hebben vastgelegd en dat Duo Weddings de verdere details op zich neemt. Door het afnemen van een deelplanning kunnen er in overleg vastgestelde taken aan Duo Weddings worden uitbesteed. Hiervoor maak ik uiteraard een offerte op maat. Alle bovengenoemde werkzaamheden zijn als deelplanning te boeken, of een combinatie van een aantal. Andere elementen waar jullie aan kunnen denken zijn het meedenken over het thema of de kleurenschema’s of het opstellen van het dagprogramma en het draaiboek.

						Weddingplanner					

Laten we beginnen aan jullie grote dag!

Zijn jullie er helemaal klaar voor om de voorbereidingen van jullie bruiloft te starten samen met Duo Weddings als jullie weddingplanner?

Laten we snel kennismaken en aan de slag gaan!