Ceremoniemeester

De ceremoniemeester voor een zorgeloze bruiloft

Duo Weddings is niet alleen de weddingplanner voor al jullie wensen als bruidspaar, maar ook de ceremoniemeester voor een zorgeloze bruiloft. Als jullie het liefst de gehele organisatie van jullie bruiloft zelf doen maar op de dag zelf niet willen coördineren, dan neem ik dit graag van jullie over. Met Duo Weddings als ceremoniemeester, kunnen zowel jullie als al jullie gasten onbezorgd van jullie dag genieten.

						Ceremoniemeester					

Samen zetten wij de puntjes op de i

Tijdens het kennismakingsgesprek hoor ik graag hoe zowel de organisatie als de bruiloft zelf eruitzien. Hebben jullie een thema, zijn er al leveranciers op het oog en wat wordt de omvang van de bruiloft? We bespreken de gehele organisatie met elkaar, zodat ik goed kan bepalen wat er van mij als ceremoniemeester wordt verwacht in de aanloop naar en op de grote dag zelf. Uiteraard kunnen jullie mij tijdens de organisatie altijd inschakelen voor hulp. Ongeveer twee maanden voor de bruiloft dragen jullie alle informatie aan mij over. Samen bespreken we alles en bepalen wij nogmaals duidelijk wat mijn rol is op jullie bruiloft. Ik neem vanaf hier het stokje over zodat jullie kunnen gaan genieten van de aanstaande bruiloft!

In deze laatste periode zal ik onder andere

Het draaiboek opstellen of bijschaven

De puntjes op de i zetten

Eventueel de locatie(s) aankleden

Alle leveranciers controleren

De laatste gasten nabellen

						Ceremoniemeester					

Jullie wensen voor de bruiloft

In aanloop naar de bruiloft komen er vaak verzoeken binnen van jullie gasten: cadeau-ideeën worden aangevraagd of aangedragen en stukjes of liedjes worden aangevraagd. Wij hebben van tevoren jullie wensen hierover besproken, zodat ik precies weet wat jullie wel en niet willen. Ik ben er dan om deze boodschap over te brengen aan de gasten en de ideeën in te plannen.

						Ceremoniemeester					

Duo Weddings zorgt voor jullie bruiloft

Dan is het eindelijk zo ver: de grote dag is aangebroken. Duo Weddings is jullie ceremoniemeester en ik zorg ervoor dat alles goed verloopt, zodat jullie zorgeloos genieten van deze dag. Ik ben de gehele dag aanwezig en fungeer als aanspreekpunt voor de leveranciers, de gasten en jullie. Ik zorg ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt, los onvoorziene zaken netjes op en houd jullie planning goed in de gaten. Bij Duo Weddings kunnen jullie daarnaast ook rekenen op mijn nazorg. Alle cadeaus, de decoratie en eventuele gevonden voorwerpen zullen op de juiste plek terecht komen. Mijn doel is dat jullie samen met jullie gasten optimaal genieten van jullie droombruiloft.

						Ceremoniemeester					

Duo Weddings én jullie eigen ceremoniemeester samen

Het is ook mogelijk dat ik het ceremoniemeesterschap deel met de persoon die jullie gekozen hebben. Door Duo Weddings alleen deels hiervoor in te schakelen, kunnen jullie die goede vriend of lieve tante deze mooie rol geven met een professionele weddingplanner op de achtergrond. Wij werken samen, waarbij hij of zij het gezicht naar de gasten is en Duo Weddings achter de schermen het aanspreekpunt voor de leveranciers is. Samen zorgen wij dan voor een perfect verloop van jullie grote dag.

						Ceremoniemeester					

Is het al bijna zover? Laten we aan de slag gaan!

Zijn alle voorbereidingen voor de bruiloft in volle gang en willen jullie met mij als ceremoniemeester deze afmaken?

Laten we snel kennismaken en aan de slag gaan!